Care Inn

Dit weekend vieren De Durdraaiers Moergestel hun 55-jarige jubileum


Op zaterdag 22 en zondag 23 juni viert CV de Durdraaiers uit Moergestels Pierewaaiersrijk haar 55-jarig bestaan. Op zaterdag gaan zij terug in de tijd. Op zondag is de receptie met aansluitend een optreden van Huub Hangop. Hieronder zie je ook het ultieme bewijs, dat die club echt al 55 jaar bestaat!

Drie DJ’s van voorheen, brengen u terug naar vervlogen tijden (Bron: CV Durdraaiers).

Wil jij nog een allerlaatste keer genieten van de DJ’s Hans, Pieter en Ben? Zij hebben er in ieder geval al heel veel zin in. Ze hebben al een hele lijst samengesteld met uitsluitend muziek uit de jaren ‘70 en ‘80. Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor dit unieke evenement (klik) of vraag ernaar bij ‘t Draaiboompje aan de bar.

Receptie

Op zondagmiddag vanaf 14.00 uur vindt de receptie plaats, waarbij alle leden, oud-leden, zusterverenigingen en alle anderen die de vereniging een warm hart toedragen van harte welkom zijn. Mocht jij een oud-lid zijn of kennen die nog niet is uitgenodigd, laat het hen even weten. DJ Bart “Bambi” zal zorgen voor de muzikale omlijsting. En aan het begin van de avond is er een optreden van niemand minder dan Huub Hangop!

Delen

Delen is vermenigvuldigen, en dat is zeker het geval bij aankondigingen zoals deze. De carnavalsvereniging wil zo veel mogelijk mensen op hun jubileum attenderen. ‘Wij zouden het daarom heel erg op prijs stellen als je dit bericht zou willen delen, zodat iedereen die vroeger naar discotheek ’t Draaiboompje ging op de hoogte is.’

Bewijs

En voor wie nog niet kan geloven dat het echt al zo lang geleden is – misschien voel je je nog zo jong dat het haast niet waar kan zijn – heeft Carnavalsvereniging De Durdraaiers in het archief een heel mooi document opgedoken. Daarin leest u de oprichtingsakte met daarop de namen van het allereerste uur, getekend op 29 mei 1969.

Beste Durdraaiers, van harte gefeliciteerd!!

Uit het archief…