Care Inn

Laatbloeiers welkom op instrumentenmarkt in Haaren


19 juni en 4 september ‘Instrumentenmarkt Laatbloeiers’ Sint Gregorius.

Speel mee met de laatbloeiers!

Heb je altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Of heb je in het verleden al eens muziekles gehad en ben je bang dat je het niet meer kunt? Grijp dan nu je kans: op 2 oktober 2024 start muziekvereniging Sint Gregorius voor de tweede keer een project Laatbloeiers, een ideaal muzikaal opstapje voor volwassenen. De eerste groep Laatbloeiers zwaait in juli af. Zijn hebben met veel enthousiasme en met resultaat het jaar doorlopen. Gregorius is heel trots op hen.

Bij Project Laatbloeiers leer je tijdens tweewekelijkse repetities samen met een enthousiaste groep in een informele setting een instrument bespelen. De repetities worden verzorgd door dirigent en muziekleraar Peter Spierings en vinden om de week plaats in Den Domp, op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur. Als er veel belangstellenden zijn starten we wellicht ook op een avond.

Op 19 juni en 4 september zijn er instrumentenmarkten van 10.00 uur tot 11.30 uur. Tijdens deze markten verzorgt dirigent Peter Spierings een inleiding op het project en introduceert hij de verschillende mogelijke instrumenten. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en kun je de verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn ook leden van de huidige laatbloeiersgroep aanwezig om vragen te beantwoorden. We zouden het fijn vinden als je je voor de instrumentenmarkt aanmeldt.

Je kiest in overleg een instrument. Muziekvereniging Sint Gregorius stelt de instrumenten in bruikleen beschikbaar. Project Laatbloeiers duurt een jaar. Na dat jaar bekijk je, samen met de dirigent, hoe je verder wilt gaan. Eventueel kun je al in een orkest van muziekvereniging Sint Gregorius gaan spelen.

Interesse of vragen? Stuur dan een bericht aan laatbloeiers@sintgregorius.nl of neem telefonisch contact op met bestuurslid Leny Scheepers, tel. 06 50242134.