Care Inn

Shirma Rouse neemt fans mee op een onvergetelijke zomerse soulreis


Samen met het Orkest Koninklijke Luchtmacht te zien op zaterdag 6 juli om 20.30 uur in Natuurtheater Oisterwijk.

Shirma Rouse (Foto: Carla Gorter)

Shirma Rouse, bekend als de Nederlandse Queen of Soul, neemt haar fans deze zomer mee op een onvergetelijke reis vol soulvolle invloeden tijdens haar tour “Soul in the Park”. Op 6 juli zal Shirma, optreden in het prachtige Natuurtheater in Oisterwijk, een locatie die bekend staat om zijn betoverende ambiance.

Na een reeks succesvolle optredens in uitverkochte zalen zoals het Concertgebouw in Amsterdam en Tivoli Vredenburg, staat Shirma nu klaar om de openluchttheaters te veroveren met haar krachtige stem. En heeft Rouse opnieuw de handen ineengeslagen met het 48-koppige Orkest Koninklijke Luchtmacht. Samen zullen zij eer betonen aan enkele van de grootste soullegendes aller tijden, waaronder Aretha Franklin, Amy Winehouse en Tina Turner.

Shirma Rouse: “Dit jaar staat wederom in het teken van iets doen wat ik nog nooit heb gedaan, met deze keer een tour in openluchttheaters door heel Nederland met het Orkest Koninklijke Luchtmacht en mijn eigen band. Ik kijk er zo naar uit om weer met jullie te dansen en te sjansen.”

Bestel hier uw ticket

Shirma Rouse met Orkest Koninklijke Luchtmacht (Foto: Carla Gorter)