Care Inn

Oisterwijkse Oysters Junioren spelen finale NK Sevens


De Oysters waren vorige week bij de Finales NK sevens Junioren, te gast bij de Wasps in Nijmegen.

Oysters gaan de wijk in (Bron: Oysters.nl)

Op zaterdag 18 mei speelden onze junioren mee in het hoofdtoernooi van het NK Sevens bij Nijmeegse Rugby Club The Wasps. Na een hoopvolle start tegen het team van Rotterdam, waarbij uiteindelijk op het nippertje verloren werd, was er een beetje pech met de loting. URC (uiteindelijk in halve finale) en Landskampioen Dukes, die ook hier de hoofdprijs ophaalden, waren een maatje te groot in de volgende wedstrijden.

TBM DE WIJK IN!
De data voor “vrienden rugby in de buurt” zijn bekend. 19 juni De Scheerman Moergestel, 26 juni Dotterveld Oisterwijk en 3 juli Wolvensteeg Oisterwijk. Jullie zijn allemaal van harte welkom!

Colts naar Schotland
Binnenkort, over 4 weken, gaan onze Colts een mooie tour maken naar Schotland. Een fantastisch rugbyland. Wij zijn er zeker van dat ze daar een geweldige tijd gaan hebben en dat de organisatie van de tour behoorlijk wat voeten in de aarde had. Gedurende het hele jaar heeft de jeugdafdeling van de Oysters (van Turven tot Colts) een stapje extra gezet om alle jeugdspelers een mooi seizoen te geven. Laten we als leden ook af en toe even stilstaan bij het feit dat de club aan deze mensen schatplichtig is. Het gebeurt niet zomaar. Dus: Teammanagers, trainers, ouders, fotografen, stukjesschrijvers, vrijwilligers in de keuken en achter de bar, bij de taartentafels en de wedstrijdtafels. Allemaal bedankt een hele fijne afsluiting van het seizoen en tot volgend jaar!