Care Inn

Ontmoeting in Beweging komt nu ook in Moergestel


Ontmoeting in Beweging is de stichting die zich inzet voor een positieve gezondheid in de gemeente Oisterwijk. Hun missie is helder: ‘Samen breken we sociaal isolement, verminderen we eenzaamheid en vergroten we jouw zelfvertrouwen, ongeacht je leeftijd.’

Bewegen is gezond!

De stichting is verheugd om aan te kondigen dat zij vanaf woensdag 5 juni starten met een extra beweegochtend in Moergestel. Tijdens deze ochtenden bieden zij diverse activiteiten aan in samenwerking met de lokale verenigingen op Sportpark Stokeind in Moergestel. U kunt deelnemen aan o.a. Padel, Tennis, Yoga, 55+ gym, softbal en wandelvoetbal. ‘Onze activiteiten, geleid door beweegcoaches, sporttrainers en ondersteund door toegewijde vrijwilligers, zijn de sleutel tot positieve verandering in het leven. We bieden een gevarieerd programma van ontspanning, plezier, beweging en vooral, ontmoeting. De kracht van ons sociaal netwerk is het geheim, en jij bent van harte uitgenodigd om hier deel van uit te maken,’zo laat de stichting die al jaren in Oisterwijk actief is deze week weten.

Meedoen
Wil jij bewegen, genieten en samen met ons het verschil maken? De beweegochtend in Moergestel zal wekelijks plaatsvinden op woensdagochtend tussen 10.00 – 12.00 uur en er is ook vervoer beschikbaar. Dit alles voor €3,- per keer. Kijk op www.ontmoetinginbeweging.nl voor meer informatie.

Derde Helft
Na al dat bewegen is er de ‘Derde Helft’, een moment om tot rust te komen en te genieten van gezelligheid onder het genot van koffie en thee. Hier wordt niet alleen gelachen, maar ook bijgepraat en herinneringen gedeeld.