Care Inn

Stijlvol voor elke gelegenheid: het geheim van Suitable Oisterwijk*


Op zoek naar een outfit die perfect bij je past? Lees hier meer over Suitable Oisterwijk; hét adres in de regio voor stijlvolle herenmode.

 

Oisterwijk is met zijn charmante markt en levendige terrassen een waar paradijs voor shoppers en dagjesmensen. Sinds 2015 is de herenkledingzaak Suitable Oisterwijk dé hotspot voor modebewuste mannen van alle leeftijden. Vele Oisterwijkers en bezoekers hebben de drempel van de winkel aan De Lind 9 al overwonnen; bijna alsof het vanzelfsprekend is geworden. Maar wat maakt Suitable nu zo bijzonder? In dit artikel nemen we je mee op in de wereld van stijlvolle outfits en ontrafelen we de geheimen van hun succes.

Wat is Suitable eigenlijk?

Meer dan 25 jaar geleden richtte Raoul van Dun in Maastricht Suitable herenmode op. Van meet af aan was de focus helder: hoogwaardige en duurzame kledingstukken aanbieden tegen een eerlijke prijs. Innovatie is altijd belangrijk geweest voor de organisatie. Zo experimenteerde de keten al in 1999 als een van de eersten in Nederland met een digitale winkel. Vandaag de dag telt Suitable 18 fysieke winkels, waaronder één in Antwerpen. De webshop is daarnaast beschikbaar in het Duits, Engels en Frans. In 2023 won Suitable voor de negende keer de FD Gazellen Award en de publieksprijs ‘beste herenmode webshop’ bij de Shopping Awards. Naast 75 topmerken produceert Suitable ook kleding onder hun eigen naam.

Stijlvol voor elke gelegenheid (Bron: Suitable)

Divers assortiment voor elk moment

De kracht van Suitable zit in de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor het weekend of een zakelijke look voor op kantoor, Suitable heeft voor elke man en elke gelegenheid een geschikte outfit. De kledinglijnen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort, en bieden keuze uit verschillende stijlen en pasvormen. Suitable collecties onderscheiden zich door hun eigenzinnige design, subtiele details en hoogwaardige materialen. Feedback vanuit klanten wordt gebruikt om de pasvorm, kwaliteit en functionaliteit van de kledingstukken te verbeteren. Hierdoor kan Suitable met recht zeggen dat ze de slimste keuze zijn op het gebied van herenmode.

Ontspannen sfeer en deskundig advies

Bij Suitable staat de klant centraal. Ze streven ernaar om elk bezoek tot een succes en een memorabele ervaring te maken. In de winkel heerst dan ook een informele en uitnodigende sfeer. Ervaren collega’s staan klaar om je te verwelkomen, al je vragen te beantwoorden en je te helpen met stijladvies. Tijdens dit soort gesprekken nemen ze je persoonlijke voorkeuren altijd in acht. Je kunt je bestellingen gratis retourneren in de winkel of online bestellingen ophalen. Via een interactieve winkelzuil kun je direct een online bestelling plaatsen. Zo verkleint Suitable de drempel tussen de fysieke winkel en webshop. Deze persoonlijke aanpak heeft ertoe geleid dat maar liefst drie generaties bij Suitable komen winkelen!

Duurzaam en betrokken

Suitable is duurzame herenmode. Ze verzetten zich tegen de fast fashion industrie, waar kleding snel en goedkoop wordt geproduceerd en vervolgens net zo snel weer wordt weggegooid. Suitable werkt uitsluitend samen met fabrieken die aantoonbaar investeren in milieuvriendelijke technieken en eerlijke werkomstandigheden. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de tijdloze ontwerpen zorgen ervoor dat je lang plezier hebt van Suitable kleding. De kleuren blijven levendig en de stoffen slijten minder snel. Van zaadje tot kledingstuk, de collecties van Suitable voldoen aan de eisen van verschillende keurmerken, zoals Fairtrade Cotton en de Global Organic Textile Standard (GOTS).

Het geheim van Suitable? Consistente toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een diepgaand begrip van de behoeften van de moderne man biedt Suitable een unieke combinatie van kwaliteit, comfort en veelzijdigheid. Van het gebruik van duurzame materialen tot het inzetten van de nieuwste trends, Suitable staat altijd voorop. Voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en veelzijdigheid in hun garderobe, blijft Suitable Oisterwijk de slimste keuze, zowel in de winkel als online. Het dus meer dan de moeite waard om eens een bezoek te brengen!

* Uitleg over dit bericht, de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u hier