Care Inn

Winst en verlies voor Nemelaer Haaren


Met 10 man wist Nemelaer een overwinning bij Dongen, destijds koploper, over de streep te trekken. Nu kon het Dongen een uur lang partij geven. Na dik een uur spelen werden 2 snelle uitbraken funest en liepen de gasten gedecideerd verder uit.

Daar waar Nemelaer strijdt voor handhaving in de 4e divisie zijn de gasten uit Dongen nog nadrukkelijk in de race voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de 3e divisie.
In het begin van de wedstrijd zijn de gasten dreigend, maar Nemelaer krijgt en paar dotten van kansen om de score te openen. Kevin van Kempen heeft de bal voor het intikken uit een balletje breed van Pieter Vugts. De bal stuit voor open doel via het scheenbeen van Kevin over het doel. Niet lang na deze kans krijgt Nemelaer een volgende teleurstelling te verwerken. Aanvoerder Luuk Vermeer moet de strijd staken door een opgelopen enkelblessure. Enigszins onverwacht komt Dongen op voorsprong. Een vrije trap wordt door Gerrits hard bij de eerste paal binnen gekopt. 0-1(34). Niet lang na de pauze herhaalt Gerrits zijn kunstje als hij een hoekschop bij de eerste paal binnen kopt. 0-2(50). Het kost Nemelaer moeite om de wedstrijd te laten kantelen, echter het weet toch de aansluitingstreffer te scoren. Pieter lanceert Giel vd Ven en nu weet Kevin het balletje breed van Giel wel over de doellijn te werken. 2-1(56). Even heeft Nemelaer de illusie op een resultaat. 10 minuten later wordt die de kop in gedrukt. Nadat 2 spelers van Dongen bij een botsing met de hoofden tegen elkaar kwamen en hoofdwonden opliepen koos de doelman niet voor het terugspelen van de bal naar Nemelaer maar voor een verre uittrap waaruit hun spitsen vakkundig een perfecte counter wisten af te ronden. Bastmeijer profiteert. 1-3(65). Nemelaer gaat opnieuw op zoek naar de aansluitingstreffer maar weet maar sporadisch voor gevaar te zorgen. Na een afgeslagen hoekschop van Nemelaer valt, door een zeer snelle omschakeling van Dongen, de genadeslag. De wederom goed uitgevoerde counter wordt nu gedecideerd afgerond door Mutzers. 1-4 (83). De pijp is leeg bij Nemelaer en Dongen profiteert daarnaast ook van de ontstane ruimtes. Siemerink 1-5(86) en invaller Burgler 1-6(91) bepalen de einduitslag.

Door uitslagen op de andere velden blijkt dat rechtstreekse handhaving voor Nemelaer niet meer mogelijk is. Met 4 punten voorsprong op de naaste concurrenten Kruisland en HVCH gaat Nemelaer strijden voor een plek in de nacompetitie in de laatste 2 wedstrijden a.s. zaterdag 18:00 bij Orion en op zaterdag 25mei om 18:00 thuis tegen Goes. Goes heeft hun goede seizoen door de winst bij Kruisland inmiddels 2 wedstrijden voor het einde van de competitie knap bekroond met het kampioenschap.

Gewonnen!!

Mooie winst in de studio van ESPN.

Ondanks de teleurstelling van het resultaat van Nemelaer 1 was het later op het sportpark toch feest en ontstond wederom een mooi gevoel van grote trots.

π—‘π—˜π— π—˜π—Ÿπ—”π—˜π—₯ 𝟳 π—ͺπ—œπ—‘π—§ π——π—˜ π—ͺπ—˜π——π—¦π—§π—₯π—œπ—π—— 𝗩𝗔𝗑 π—π—˜ π—Ÿπ—˜π—©π—˜π—‘!!!!

Na een enorme campagne met ongekend veel hulp heeft Nemelaer 7 β€œde wedstrijd van je leven” gewonnen! Tijdens de live uitzending van ESPN werd bekend gemaakt dat zij hadden gewonnen. Op vrijdag 31 mei komen de ex-betaald voetballers van FC de Rebellen op bezoek bij Nemelaer.