Care Inn

Oysters jeugd had mooie trip


Cubs & Junioren beleven mooie trip met Beachrugby in Hoek van Holland.

De Oysters op het strand van Hoek van Holland (Bron: Oysters.nl)

Afgelopen zaterdag en zondag namen onze Cubs en Junioren deel aan het door Hoek van Holland georganiseerde Beach Toernooi. Twee lange dagen rugbyen op het strand. Dat is op zich al een hele uitdaging ware het niet dat de weergoden ook nog een flinke duit in het zakje deden. Daar waar dit toernooi doorgaans vergezeld wordt door een lekker zonnetje, zakte de temperatuur dit keer tot een graad of 12 en moesten de spelers en begeleiders zich warm houden met bewegen.

Om deze trip te laten slagen staken zoveel mensen de handen uit de mouwen. Indrukwekkend gewoon. Daar mag dan best bij worden stilgestaan. Alle trainers, teammanagers, ouders, begeleiders en sponsors: hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze fantastische trip voor onze jeugdspelers! Gelukkig was Jolanda Dingemans ter plaatse. Zij maakte twee volle fotomappen van het festijn. Te zien via de website van de Oysters.

Komende zaterdag
Na alle Sevens en Beach avonturen staat er aanstaande zaterdag nog een – voor senioren en CJC – afsluitende activiteit op het programma. We starten om 10.00 uur met een druk bezocht Touch toernooi met 55 deelnemers en 6 teams. Het toernooi eindigt rond 12.00 uur en dan gaan we per categorie de prijzen uitdelen voor “Most improved Player of the Year” en “Player of the Year.” En daarna gaan we om 13.00 uur gezellig allemaal kijken naar de eerste Rugby League competitie wedstrijd die op Oisterwijkse bodem plaats vindt.