Care Inn

De Bibliotheek is deze zomervakantie gewoon open


De zomervakantie is voor veel mensen hét moment om er even tussen uit te gaan. En anderen blijven thuis van de vakantie genieten. Ook in je omgeving is genoeg te doen om je te vermaken. Zo zijn ook de Bibliotheken Oisterwijk en Moergestel gedurende de zomervakantie gewoon geopend. Je kunt hier uiteraard boeken lenen maar daarnaast gaan ook een aantal activiteiten gewoon door.

Je kan er ook een spelletje spelen.

Zo kun je wekelijks terecht voor digitale vragen bij het Digicafé en voor digitale overheidsvragen bij het spreekuur Digitale Overheid. Het Taalcafé Oisterwijk blijft geopend voor mensen die beter Nederlands willen leren en de Klik & Tik trainingen lopen ook door. De Place to Bieb in Haaren blijft alleen op maandag de hele dag en donderochtend geopend; het Informatieplein en de Klik & Tik training kunnen hierdoor ook gewoon doorgaan. Kijk voor alle dagen en tijden van de activiteiten op de website www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk of loop binnen bij de Bibliotheek en neem de maandflyer mee.

Naast deze activiteiten, kun je in de Bibliotheek gratis een krant of tijdschrift lezen, een praatje maken of gewoon verblijven. Sinds kort is er ook een meubel te vinden met allerlei spelletjes die je gratis mag komen doen.

Kortom loop eens gezellig binnen. Je bent meer dan welkom.

Fijne vakantie!