Care Inn

Genieten van nieuwe gerechten bij Taverne de Posthoorn *


Eindelijk lijkt het dan toch nog zomer te worden. Wat is er dan fijner dan neer te strijken op het terras en te genieten van een drankje en heerlijke hapjes?

Kinderen spelen graag bij Taverne de Posthoorn.

Bij Taverne de Posthoorn in de Oisterwijkse bossen bent u aan het juiste adres. Op het terras, grenzend aan de grote omheinde speeltuin met o.a. een groot klim- en klauterrek en zandbak en glijbaantjes voor de kleintjes, kunt u genieten van gerechten van de nieuwe menukaart. Terwijl de kinderen heerlijk spelen, kunnen jullie gezellig bijkletsen met vrienden of familie. Ook is er nog steeds de mogelijkheid om een potje midgetgolf te spelen of doe de puzzelproeverij: een escaperoom aan tafel met lunch, borrel of diner in de vorm van meerdere gangen waarbij iedere gang vooraf wordt gegaan met een puzzel die eerst opgelost moet worden. Na een wandeling of fietstocht is het ook heerlijk toeven op het terras bij de Posthoorn.

Een gastvrij ontvangst op het heerlijke terras.

Onder leiding van de nieuwe chef-kok en het keukenteam is er een nieuwe gevarieerde kaart samengesteld, met voor ieder wat wils van jong tot oud. Zo zijn er verschillende vlees-vis-vegetarische en veganistische gerechten te bestellen. Een aantal gerechten zijn gebleven, zoals de huisgemaakte fish&chips, spareribs, halve haan en de gevulde paprika. Nieuw zijn o.a. de zalmquiche, varkenshaas met bospaddenstoelen, linzenpastei en als dessert de huisgemaakte broodpudding met boerenjongensijs. Kinderen kunnen o.a. genieten van een pannenkoek, pizza, kids biefstukje/zalm/spareribs of friet met snacks. Ook de lunch- en borrelkaart zijn vernieuwd. De volledige menukaart kunt u vinden op de website.

Ga er deze vakantieweken dus lekker op uit en geniet met elkaar, vrienden en familie van deze zomer op HET terras in de Oisterwijkse bossen. Voor meer informatie, de nieuwe menukaart of reserveren gaat u naar www.tavernedeposthoorn.nl of bel 06-14679138.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer