Care Inn

Zomerontmoetingen: Fietsen langs betoverende tuinen en kapellen


Fiets mee langs betoverende tuinen en kapellen.

Fiets mee vanuit Oisterwijk naar Oirschot (Foto: Leny van Schijndel)

Dinsdag 16 juli om 9.30 uur vertrekt u vanaf het parkeerterrein aan de Vennelaan 7 in Oisterwijk. Deelname bedraagt € 3,00 , zelf lunch meenemen. Aanmelden is nodig , via Wilma.weren@gmail.com De fietsroute wordt afgelegd met een snelheid van 18 à 20 km per uur.

Programma:

Eerste stop nabij de H. Eik (Oirschot). Emeritus pastoor Spijkers vertelt de geschiedenis van deze bijzondere plek. Daarna ontvangst op landgoed De Baest met een rondleiding onder leiding van de hovenier door de tuinen. Lunch in Huize Baest. Dan fietsen we naar de basiliek van Oirschot ter bezichtiging van de nieuwe gebrandschilderde ramen van de doopkapel van kunstenaar Marc Mulders. Rond half vijf zijn we weer terug in Oisterwijk.

Over Zomerontmoetingen

Er zijn naast de activiteiten die geen zomerstop kennen, extra aanvullende activiteiten om de rustige zomerweken op te vangen. Dit speciaal voor de 55-plussers onder ons, die in de zomer thuis blijven. Een aantal staan reeds in onze uitagenda, worden extra uitgelicht in nieuwsberichten over de Zomerontmoetingen, of bekijk hier het volledige programmaboekje.