Care Inn

Zomerontmoetingen: recreatief en creatief met Parelfair Oisterwijk


Elke week op woensdagmiddag vanaf 13:30 tot ca 16:00 uur organiseert Parelfair sociale activiteiten voor mensen met beperkingen. Aan deze activiteiten kunt u in principe gratis deelnemen.
Bij deze worden Oisterwijkers die in de vakantietijd minder bezoek krijgen van familie en kennissen van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op het Parelfair gebouw, Blokshekken 6 in Oisterwijk (locatie prikdienst naast de brandweerkazerne). Voor de maand augustus staan activiteiten gepland op 7,14,21 en 28 augustus.

Iedere week een andere activiteit bij Parelfair Oisterwijk.

Op 7 augustus is er een gezellig samenzijn met de recreatieve groep, of wellicht beter bekend als de welfare groep van het Rode Kruis. Deze welfare activiteiten zijn door Parelfair in 2020 overgenomen van het Rode Kruis.

Op 14 augustus staat de creatieve groep op de agenda waarbij de deelnemers hun creatieve kunsten met verf, papier, textiel etc kunnen laten zien onder begeleiding van onze Parelfair vrijwilligers.

Op 21 augustus is er een Bingomiddag die verder weinig uitleg behoeft. Deze activiteit is ontstaan op vraag van diverse deelnemers uit de andere Parelfair groepen. Hier wordt er wel een kleine bijdrage gevraagd ter dekking van de kosten van de prijzenpot.

Op 28 augustus tot slot is er de ontspanningsgroep die een afwisselend programma voorschotelt. Op 28 augustus zijn dat Oud Hollandse spelen. De organisatie van deze activiteit is in 2022 overgenomen van de vereniging Liduina.

Als de activiteiten u bevallen dan bent u van harte uitgenodigd om ook aan de activiteiten van de rest van dit en volgend jaar deel te nemen. De bovengenoemde vier activiteiten organiseren zij namelijk ook voor de rest van dit jaar.

Over Zomerontmoetingen

Er zijn naast de activiteiten die geen zomerstop kennen, extra aanvullende activiteiten om de rustige zomerweken op te vangen. Dit speciaal voor de 55-plussers onder ons, die in de zomer thuis blijven. Een aantal staan reeds in onze uitagenda, worden extra uitgelicht in nieuwsberichten over de Zomerontmoetingen, of bekijk hier het volledige programmaboekje.