Care Inn

Zomerontmoetingen: Zomerconcert voor cultuur minnend luisterpubliek


Lieke en Joris brengen muziek van Brabantse bodem, voor de liefhebber, in een intieme kleinkunst setting, voor een cultuur minnend luisterpubliek.

Lieke en Joris brengen luisterliedjes van Brabantse bodem (Foto: Corine Verweij).

Singer-songwriter Lieke Colijn woont in het Brabantse dorpje Nieuwendijk, en schrijft over alles wat zij zoal in haar nog relatief jonge leven tegenkomt. Het zijn intieme portretten over haar eigen leven, en dat wat ze ziet bij al diegene die zij lief heeft. Met haar zang en de begeleiding van Joris op gitaar, vormen zij samen een bron van poëtisch woordenspel, gedragen op muzikaliteit. Nederlandstalige intieme luisterliedjes over een liefdevol leven en afscheid nemen.

Tijdens deze middag zal een drankje geschonken worden met een hapje. Na het concert is er nog een moment om met elkaar in gesprek te gaan.

Zondag 11 augustus, inloop vanaf 14.00 uur, aanvang 14.30 uur tot 16.00 uur. Inlooppunt, Kerkstraat 48, Oisterwijk. Parkeergelegenheid is er bij voormalig zwembad De Leye (Vloeiweg). Entree bedraagt € 5,00 inclusief een consumptie.  Aanmelding via Monieklommen@contourdetwern.nl

Over Zomerontmoetingen

Er zijn naast de activiteiten die geen zomerstop kennen, extra aanvullende activiteiten om de rustige zomerweken op te vangen. Dit speciaal voor de 55-plussers onder ons, die in de zomer thuis blijven. Een aantal staan reeds in onze uitagenda, worden extra uitgelicht in nieuwsberichten over de Zomerontmoetingen, of bekijk hier het volledige programmaboekje.