Care Inn

Beeldbank Oisterwijk: Als ik later groot ben – zweminstructrice


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Linda van Broekhoven en Yvonne Timmermans met Arthur Marres in ‘De Leye’ in 1997. (Bron: LOVO)

Arthur Marres maakte in de jaren ‘90 met ’n LOVO-team vele succesvolle afleveringen van het programma ‘Als ik later groot ben’.

Meestal was ’n gekozen beroep tamelijk uniek maar in ’97 schreven twee basisschoolleerlingen dat zij het vak van ‘badjuf’ ambieerden.

Arthur haalde Linda van Broekhoven en Yvonne Timmermans op en vertoefde de rest van de dag in zwembad ‘De Leye’ met ze.

Destijds is er flink gesneden in de geschoten filmbeelden om ’n aflevering samen te stellen. De uitzendband bestaat niet meer, de opnameband gelukkig nog wel! Nu, vele jaren later, zou het zonde zijn er opnieuw in te snijden al is het alleen al om ‘ns te kunnen kijken naar hoe ze dat aanpakten; zo’n opnamedag. Versprekingen, extra opnames, microfoon in beeld; we maken het allemaal mee! En het feit dat stiekem klasgenoten waren uitgenodigd om les te krijgen van de kersverse zweminstructrices. Veel te leuk om in te snijden! Hier ziet u de promoversie, de totale aflevering van 45 minuten vindt u hier: https://www.youtube.com/watch?v=nbBnL9J2TQg

 

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk