Care Inn

Geslaagde open dag Pickleball Vereniging Oisterwijk


Pickleball Vereniging Oisterwijk organiseerde op 24 augustus haar eerste Open Dag. Ze hadden een zeer mooie opkomst van bijna 100 bezoekers uit onder andere Oisterwijk, Moergestel, Haaren, Vlijmen, Den Bosch en Tilburg.

Het huidige team (Foto: Kees Brooimans)

De vrijwilligers zorgden voor de juiste begeleiding van jong (5 jaar) en oud(er). Er waren ook teams van andere pickleball verenigingen te gast en die waren behoorlijk onder de indruk van de opkomst en het enthousiasme van de bezoekers. Het was voor de leden heel leuk om ook jeugd te zien, maar het was vooral heel prettig om iedereen te zien genieten. Pickleball spelen is ook genieten, voor iedereen en met elkaar. Dat is ook de reden waarom ze hun vereniging “Ons Plezier” genoemd hebben.

JOOLA was aanwezig met testmaterialen en LOVO heeft diverse opnames gemaakt en interviews gehouden. Al met al was het een zeer geslaagde dag voor iedereen, een dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Als je meer informatie wilt over het lidmaatschap of het incidenteel spelen, neem dan even contact op met Kees Brooimans via 0653392478. Vanaf 7 september gaat de club op de zaterdagochtenden weer spelen.