Care Inn

HaarenLive belooft weer een mooi muziekspektakel


HaarenLive, zo heet het muziekfestijn, dat dit jaar voor de derde keer georganiseerd wordt, eerder onder de naam ‘Reuzenfeest’. Genieten van muziek èn van elkaar ontmoeten, dát is het doel van dit muzikale treffen.

Muziekvereniging St Gregorius en opleidingscentrum Popwise wilden beiden Haarens publiek uitnodigen voor het luisteren naar muziek èn het maken van muziek. Met als doel enerzijds om nieuwe leden te werven en anderzijds om jong talent zich te laten presenteren. Vanuit deze behoeften ontstond dit pleinfeest.

Haarens talent

Een heerlijke sfeer op het plein (Bron: HaarenLive).

HaarenLive biedt podium aan artiesten, bandjes, jeugdgroepen e.d. van Haarense bodem, die hun talenten op muzikaal gebied willen tonen. Daarbij kun je denken aan: zang, dans, instrumentaal, een koor, een band enz. Voor Haaren, door Haaren.

Succes
Afgelopen jaren werd dit muziekfestijn druk bezocht en met veel enthousiasme ontvangen. De organisatie zorgt dat er voor iedereen wat te zien en te horen is. Daarnaast wordt eten en drinken betaalbaar en hapklaar aangeboden door Haarense ondernemers. Het wordt vast weer een succes als veel mensen aanwezig zijn, dus: van harte welkom allemaal!

Dit gratis evenement vindt plaats op zaterdag 31 augustus van 15.00-00.00 uur op het Mgr. Bekkersplein.Zet het alvast in je agenda; dat hebben wij ook gedaan!