Care Inn

Tour de la Moer gaat deze zondag van start


De derde editie van Tour de la Moer is klaar voor de start!

Lekker fietsen, en onderweg even rusten in ’t groen…

De stichtingen Vrienden van St. Jan en van Cultureel Erfgoed Moergestel hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er weer een bijzondere tocht van te maken. Op zondag 25 augustus kan men weer gaan genieten van een geweldig inspirerende fietstocht voor jong en oud. De start is vanaf het St. Jansplein bij de kerk tussen 10.30 en 14.00 uur.

Op de route (ongeveer 25 km) door Moergestel en een stukje Oisterwijk zijn er verrassende stops. De deelnemers krijgen een routebeschrijving. Bovendien is de route voorzien van de nodige pijlen. Met name noemen we: de tuinen bij Monument van Riel in Heukelom, de Joodse Begraafplaats en onze korenmolen die draait en is te bezichtigen onder de bezielende leiding van Victor Theeuwes. Maar er is nog veel meer om van te genieten.

Deelname kost € 5,– per persoon, een gezin betaalt € 10,– . Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. De netto opbrengst gaat opnieuw naar een goed doel. Dit jaar zijn dat de organisatie Eet met je Hart en Moergestel radio en t.v. (MTV).

Kortom, er valt weer veel te beleven in en rond Moergestel.