Care Inn

Gemeente Oisterwijk: Donderdag 26 september raadsontmoeting over Ruysbossche loop in Den Domp


​Op donderdag 26 september om 19.15 uur is er een raadsontmoeting in Den Domp in Haaren over de visie Ruysbossche loop. Je bent van harte welkom om te komen luisteren. Deze raadsontmoeting is niet live te volgen via de website.

Tijdens de raadsontmoeting praat de raad met elkaar over de visie op de Ruysbossche loop. Aan de Ruysbossche Loop grenzend aan Haaren ligt een aantal ruimtelijke initiatieven dat vraagt om een bredere afweging dan alleen de locaties zelf. Daarnaast heeft Provincie aangegeven dat we een visie op moeten stellen om het gebied in samenhang te bekijken.

Op 26 juni hebben we bij inwoners en belanghebbenden informatie opgehaald voor de visie. Nu gaat de raad met elkaar in gesprek. Daarna wordt de conceptvisie nog een keer aan inwoners en belanghebbenden voorgelegd. Dat doen we op 6 november vanaf 19.30 uur in het voormalige gemeentekantoor in Haaren (mgr. Bekkersplein).

 

Bron: Gemeente Oisterwijk ​

Meer politiek- en gemeentenieuws

Bovenstaande bericht is door de gemeente geplaatst op hun website. Oisterwijk Nieuws verspreid deze berichten automatisch, om u op de hoogte te houden van gemeentelijke persberichten.

Meer politiek- en gemeentenieuws leest u in het thema Gemeente (klik!)