Care Inn

Gezondheidsmarkt en vitaliteitstest voor senioren 55+ in de gemeente Oisterwijk


Wilt u meer inzicht krijgen in uw gezondheid? En informatie en advies inwinnen van verschillende experts? Kom dan zaterdag 5 oktober tussen 9.00 en 17.00 uur een kijkje nemen op de gezondheidsmarkt voor senioren en doe mee aan de vitaliteitstest! Sporthal Denk Donk, Sportlaan 12 Oisterwijk.

Doe de gezondheidstest…

Op de gezondheidsmarkt staan verschillende organisaties uit de gemeente die u informatie en advies over gezondheid en vitaliteit kunnen geven. U kunt in gesprek gaan met diëtisten, fysiotherapeuten, sociaal werkers, zorgverleners, cliëntondersteuners, dementieconsulenten, beweegcoaches en nog veel meer. De markt is de hele dag gratis toegankelijk.

Naast de gezondheidsmarkt kunt u ook gratis deelnemen aan de vitaliteitstest. Tijdens de test wordt er onder andere gekeken naar uw kracht, BMI, uithoudingsvermogen, reactie, coördinatie en glucosewaarde. De test is op afspraak en duurt 45 minuten. Vol = Vol. Schrijf u op tijd in!

Aanmelden voor de vitaliteitstest kan vanaf 1 september via www.natuurlijkgezondoisterwijk.nl Voor vragen kunt u mailen naar: lisan@natuurlijkgezondoisterwijk.nl

Het advies is om voor de vitaliteitstest makkelijk zittende kleding en schoenen aan te doen. Zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit voor de start van de vitaliteitstest aan.