Care Inn

Lekker eigenwijs met Pippi Langkous in de Bibliotheek in Oisterwijk


Silent reading in de Bibliotheek:

Silent reading in de Bibliotheek

Lekker Eigenwijs, dat is het thema van de Kinderboekenweek. En wie is er eigenwijzer dan Pippi Langkous? Daarom gaan we in de Kinderboekenweek voorlezen uit het Pippi Langkous boek. Bovendien lezen we ook voor op een eigenwijze manier, namelijk met koptelefoons!

Kinderen krijgen allemaal een koptelefoon en de voorlezer praat door een microfoon. Zoals silent disco, maar dan met voorlezen. Zo zitten de kinderen echt met aandacht in het verhaal en zijn ze minder snel afgeleid. Er is tevens een green screen aanwezig waar de kinderen een leuke, eigenwijze foto kunnen maken met hun favoriete personage uit het Pippi Langkous boek. Allemaal lekker eigenwijs dus!

P.S.: Leuk als je verkleed komt als Pippi of een ander personage uit het Pippi Langkous boek. Uiteraard mag je ook Pippi dingen meenemen als je die hebt;  zoals een knuffel bijvoorbeeld.

12 oktober, 11.00-12.00 uur in Bibliotheek Oisterwijk. Leeftijd: 6 t/m 10 jaar, deelname is gratis. Aanmelden via oisterwijk@bibliotheekmb.nl. Wees er snel bij want er zijn beperkte plaatsen!