Care Inn

Muziek en smaak bij Sunday Sound Bites in Oisterwijk


Op zondag 22 september vindt tussen 13.00 en 18.00 uur de derde editie van Sunday Sound Bites plaats. Dit gratis toegankelijke muziekevent in het mooie buitengebied van Oisterwijk combineert livemuziek van negen geweldige bands en artiesten, lekker eten en drinken en gezelligheid op vijf horecalocaties. Het beste van Sunday Sound Bites beleef je op de fiets.

Acoustic4

De vijf deelnemende horecalocaties van Sunday Sound Bites liggen midden in het groen en bieden elk een eigen sfeer en muzikale beleving. De locaties zijn: Bosrestaurant De Belvertshoeve in Oisterwijk; Café Mie Pieters in Heukelom; De Gerrithoeve in Oisterwijk; Restaurant De 3 Vennen in Oisterwijk en de Reuselhoeve in Moergestel. Je kunt ze eenvoudig bereiken via het fietsknooppuntennetwerk.

Gevarieerde muziek
Van 13.00 tot 18.00 uur kun je verdeeld over de horecaplekken luisteren naar een gevarieerd aanbod aan livemuziek, met muzikanten uit Oisterwijk en omgeving. De negen acts zijn: Acoustic4, Chill Alley, Eva & Lucas, JAmas, Kathleen Willems, SaYezz, ‘t Goei Folk, Tuff Enuff en vanBakkus. Met deze muzikanten is er voor elke muziekvoorkeur wat te vinden, van pop en folk tot blues, akoestische rock en meerstemmige hits.