Care Inn

Nemelaer Haaren wint van RodaBoys


Na een sterke openingsfase van de gasten kantelt de wedstrijd enigszins na de gelijkmaker van Nemelaer. Na de voorsprong in de 1e helft lijkt lange tijd winst haalbaar tot de gelijkmaker van RodaBoys. Richting het einde van de wedstrijd hebben beide teams mogelijkheden op de volle winst. Het is Nemelaer wat in de extra tijd de 3 punten binnen haalt.

Nemelaer Haaren wint van Rodaboys…

De gasten van zaterdagclub Roda Boys/Bommelerwaard trekken fel van leer in de beginfase en ze weten deze sterke fase ook te bekronen. Joost Rensing straft onachtzaamheid in de verdediging af en kopt een voorzet bij de 2e paal binnen. 0-1(12). Naarmate de wedstrijd vordert krijgt Nemelaer meer vat op de tegenstander. Pieter Vugts kopt een perfecte assist van Stijn van Beers knap binnen. 1-1(22). Nemelaer wordt sterker en komt op voorsprong als Luuk Vermeer hard binnen kopt op aangeven van Joeri Vugts. 2-1(28). Nemelaer blijft beter maar weet niet verder uit te lopen. De gasten komen onverwacht toch op gelijke hoogte. Cornee van de Grint kopt ver voorbij de 2e paal knap een hoekschop binnen. 2-2(78). In de resterende fase kregen de gasten nog 2e goede mogelijkheden. De beste kans had Ties Boogaers om Nemelaer op voorsprong te brengen door van dichtbij in te schieten. De doelman weet in een reflex te redden en de door Sander vd Wiel binnen geschoten rebound wordt wegens buitenspel afgekeurd. In de extra tijd weet Nemelaer alsnog de niet meer verwachte overwinning binnen te halen. Giel vd Ven knalt hard binnen op een perfecte voorzet van Joeri. 3-2(94).

Geen geweldige wedstrijd maar wel een prettige start van de competitie!

Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij RKHVV in Huissen waar het een paar jaar geleden thuis in de nacompetitie nog net van wist te winnen!