Care Inn

Officiële opening nieuwe locatie stichting Sociaal Huis Oisterwijk


Sinds haar oprichting (1 april 2019) is de stichting Sociaal Huis Oisterwijk niet meer weg te denken uit de gemeente Oisterwijk.

De O’pkikker samen met wethouder Dion Dankers (Bron: Sociaal Huis Oisterwijk)

Met als kernbegrippen ‘verbinding’, ‘samenredzaamheid’ en ‘samenwerking’ heeft zij een cruciale plaats verworven in het zorgdragen voor kwetsbare inwoners. Met als droom een toekomstbestendige fysieke plek, waar kwetsbare inwoners niet alleen gebruik kunnen maken van de diensten van het Sociaal Huis Oisterwijk, maar ook elkaar kunnen ontmoeten en zo hun sociaal netwerk kunnen versterken.

Die droom ging op zondag 15 september 2024 in vervulling. In aanwezigheid van tientallen toehoorders, opende wethouder Dion Dankers de nieuwe locatie van de stichting Sociaal Huis Oisterwijk op Lavendel 13 in de kern Oisterwijk. Een gezamenlijke inspanning van de gemeente Oisterwijk, het Oisterwijkse bedrijfsleven, donateurs en de inzet van vele vrijwilligers – onze Vrienden van de stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

De open dag werd door vele honderden geïnteresseerden bezocht. Vol trots vertelden onze vrijwilligers over hun activiteiten. Het was een middag met een lach en een traan; vele herinneringen kwamen boven bij de mooie woorden die werden gesproken. We kijken terug op een enorm geslaagde officiële opening. Het bleef dan ook nog lang onrustig op de Lavendel 13!