Care Inn

Oisterwijkse Parelkwis 2024 in aantocht!


De Oisterwijkse dorpskwis, bekend onder de naam Parelkwis, maakt zich op voor de zesde editie. Deelnemers staat opnieuw een zenuwslopende maar bijzondere, sfeervolle avond te wachten vol toffe raadsels, breinbrekers, feitcheckers, leuke opdrachten en volop vermaak!

Deze ‘Achterwerk in de kast’ was van leden van De Kwèèkers; tevens winnaar 2023 (Bron: Parelkwis)

Volop vermaak; kijk eens naar de bijgaande compilatie en zie dat er een brede lach schuilgaat achter het vervaardigen van een ‘Achterwerk in de kast’-filmpje. Opdracht in de Parelkwiseditie 2023.

De organisatoren van de Parelkwis hebben het kwisboek in kannen en kruiken. Denk niet dat alleen Oisterwijkers er plezier in zullen hebben; ook deelnemers van buitenaf staat een mooie avond te wachten! De maker beloven het: óók niet-Oisterwijkse onderwerpen gaan u behoorlijk bezighouden!

De Parelkwis vindt dit jaar plaats op 21 september met een start in de vroege avond. Deelnemers uit vorige jaren weten natuurlijk dat ook tevoren al kleine acties worden uitgezet maar daar wordt u uiteraard volop van op de hoogte gesteld zodra u zich hebt aangemeld.

Grote kosten zijn er niet mee gemoeid. Een Team betaalt voor deelname € 40,-, voor het héle team! Geadviseerd wordt te streven naar een ploeg van zo’n 15 mensen of meer. Aanmelden kan via www.parelkwis.nl onder het kopje ‘deelnemers’.