Care Inn

Praktijk Prevente Oisterwijk gaat mee met de natuur *


De zomer is voorbij en de herfst kleurt de dagen, het groene gras wordt hooi en langzaamaan laat de natuur los om, later, in de lente weer op te kunnen bloeien. De cyclus van de natuur waar wij als mens eigenlijk niet meer in meegaan.

Het team van Prevente

Overal lijkt een oplossing voor gevonden te zijn, de kou wordt verdreven door de verwarming, dat wat aan eten ooit seizoensgebonden was ligt doorgaans het hele jaar in de schappen van de supermarkt. Meegaan met de natuur is niet meer van toepassing maar daardoor is het niet minder nodig. Ons lijf heeft ook behoeftes aan een soort van balans van bloei, groei, herstel, rust. Bij Prevente is er tijd en ruimte om die balans te vinden, te herstellen, te bestendigen.

De herfst staat voor herstel. Binnen de praktijk zijn er allerlei vormen van massages cq behandelingen die bijdragen aan het herstel aan de balans. Soms is een zachte hand nodig, soms diepe druk, soms een activatie van een spier of meridiaan en soms vraagt juist overactieve spier of meridiaan om rust. De balans zit in de juiste behandeling in het vragende gebied. Niet altijd is dat de plek waar de pijn zit net zoals in de natuur waar de wortels van de plant soms te kort komen dat zich uit in het blad of de bloem.

Onze masseurs, masseuses zijn daarin in hun eigen vakgebied gespecialiseerd. Daarnaast is ook de eigen keuze erg belangrijk, eigen wensen en voorkeuren voor een bepaalde behandeling maar weet dat er altijd meer vormen zijn die bij bepaalde klachten meer helpend kunnen zijn. Dat is ook meteen de kracht van Prevente.

Daarnaast is het ook belangrijk te weten dat afhankelijk van uw zorgverzekering de behandelingen deels vergoed worden.

We zijn 7 dagen per week aanwezig en bieden u met ons team behandeltechnieken uit diverse wereld delen.

Vraagt u naar onze voordeelkaarten ,als u regelmatig een massage wenst.

Team Prevente is bereikbaar via www.praktijkprevente.nl of bel  0651235677.

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer