Care Inn

RKHVV Huissen is sterker dan het Haarense Nemelaer


De gastheer was deze zondag de bovenliggende partij. Het wist de meeste en beste kansen te creëren en kwam op een verdiende voorsprong. Nemelaer beet na de pauze meer van zich af. Helaas kwam de thuisploeg te snel weer op voorsprong na de gelijkmaker van Nemelaer. Nemelaer heeft goede kansen gehad om wederom gelijk te komen maar ziet de thuisploeg, gezien het spelbeeld en kansen niet onverwacht, de overwinning binnenslepen.

Nemelaer op bezoek in Huissen.

RKHVV uit Huissen heeft de ambitie om te promoveren. Nemelaer won op 23-6-2023 met 3-2 de enige vorige confrontatie in de extra kans van de nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie. In het begin van de wedstrijd heeft Nemelaer moeite om grip te krijgen op RKHVV. De thuisploeg had gelukkig moeite om daadwerkelijk de trekker over te halen. Kort voor de pauze is het wel raak. Een knappe aanval wordt door Mike de Beer beheerst binnen geschoten. 1-0(40).

Na de pauze bijt Nemelaer af en toe van zich af. Stijn van Beers wordt schitterend gelanceerd door Pieter Vugts. Stijn behoudt het overzicht voor de doelman en schuift de bal beheerst binnen. 1-1(55). De verdediging van Nemelaer is niet attent als de gastheer vanuit een inworp een grote kans creëert die door Mink Bugter bij de 2e paal wordt binnen geschoten. 2-1(58). Nemelaer moet weer in de achtervolging. RKHVV blijft sterker maar doelman Luca van Overveld staat zijn mannetje en Nemelaer krijgt toch nog kansen op de gelijkmaker. Een poging van Pieter strandt op de doelman en invaller Kevin van Kempen wordt meer dan zwaar gehinderd in de 16 na een goede voorzet van Joeri Vugts. Uiteindelijk dient de thuisploeg toch de genadeslag toe. Kort voor het einde knalt Nick Stienstra na een uitgespeelde aanval hard binnen. 3-1(89)

Zondag komt HVCH uit Heesch bij Nemelaer op bezoek!