Care Inn

Zonnige Kanotocht over de Voorste Stroom


Op zaterdag 7 september organiseerde Kano Vereniging Oisterwijk een gezellige kanotocht over de Voorste Stroom.

Kanotocht door Heukelom en Oisterwijk.

De tocht startte vanaf het punt waar de rivier onder de A65 doorgaat bij de Baksevenweg en eindigde bij het Lindepark. Het was een prachtige, zonnige dag, perfect voor een ontspannen tocht op het water.

De tocht werd bijgewoond door zowel ervaren leden en hun gezin, maar ook door nieuwe leden. Voor de doorgewinterde kanoërs was het een vertrouwde route, een relatief kort stukje, maar voor enkele nieuwe leden die pas een paar keer hadden getraind, bleek het een flinke uitdaging. Ondanks de inspanning genoot iedereen van de mooie natuur langs de Voorste Stroom en het plezier van het samen kanoën.

De sfeer was ontspannen en gezellig, met veel lachende gezichten op het water. Kinderen die mee waren, hadden veel plezier en leerden de kneepjes van het kanoën van de ervaren leden. Het enthousiasme was aanstekelijk, en iedereen hielp elkaar waar nodig, waardoor de tocht voor iedereen een succes werd.

Na het voltooien van de tocht verzamelde de deelnemers zich bij de verenigingslocatie bij het Staalbergven, waar de dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Ook leden die die middag niet mee konden varen, sloten zich aan voor de afsluitende maaltijd. Onder het genot van smakelijke gerechten en koude drankjes werden ervaringen uitgewisseld en verhalen verteld.

De kanotocht en de barbecue waren een groot succes en droegen bij aan de hechte band binnen de vereniging. Het was een dag om met veel plezier op terug te kijken!