Care Inn

Denk mee over aanpassingen N65


De N65 tussen Tilburg en Den Bosch is regelmatig in het nieuws vanwege aanrijdingen met ernstige afloop, en ook zorgt de weg voor oponthoud. En mogelijk zijn er nog meer aandachtspunten waar inwoners van onze gemeente tegenaan lopen.

Er gebeuren regelmatig ongelukken op de N65 (Foto: Toby de Kort)

De grote vernieuwing gaat voorlopig niet door vanwege een uitspraak van een rechter over een teveel aan stikstof bij die ombouw.

Gemeente Oisterwijk vraagt u mee te denken welke maatregelen op korte termijn genomen kunnen worden. ‘Het Rijk, de Provincie en gemeente Vught vinden dat er op korte termijn iets moet gebeuren met de N65 om de leefbaarheid (gezondheid) en veiligheid rondom deze weg te verbeteren. Begin 2025 nemen zij een besluit over de maatregelen voor de N65 die op korte termijn (1-3 jaar) uit te voeren zijn. Ook inwoners van Oisterwijk zijn van harte uitgenodigd om mee te denken.’

Ga naar www.denkmeeoverdeN65.nl. Meedoen duurt ongeveer 15-20 minuten. De gegevens worden anoniem verwerkt. De besluitvorming en uitvoering ligt bij het Rijk, de Provincie en gemeente Vught.