Care Inn

Heel Haaren kon horen dat Nemelaer winst boekte

Nemelaer kende een droomstart. Meteen na de aftrap en de tegenstander heeft nog geen bal geraakt of hij lag al in het netje.

Het eerste van Nemelaer Haaren.

Kort voor de pauze moesten de gasten met 10 verder. In het begin van de 2e helft liep Nemelaer verder uit en had de score nog verder kunnen uitbreiden. Binnen een minuut kopt Dirk Jansen een voorzet op maat van Stijn van Beers diagonaal binnen. 1-0(1). En dat konden alle inwoners in Haaren horen!

Kruisland leek niet direct onder de indruk en door hun individuele klasse zorgden ze ook af en toe voor enige dreiging. Kabwe Manengela was het niet eens met een beslissing van de goed leidende K. Mandemakers, bleef mekkeren en kreeg en gele kaart. Vervolgens dicht hij de scheidsrechter na wat toe en kon hij met nog een gele kaart (=rood) vertrekken (40).

Nemelaer kon het zich niet permitteren achterover te leunen en start ook in de 2e helft met een gezonde portie vechtlust. Met een mooie assist van Stijn komt Joeri Vugts vrij voor de doelman. Beheerst schuift Joeri binnen. 2-0(52). Iets later is het wederom raak. Wederom is Stijn de aangever en nu is het Giel van de Ven die zijn voorzet binnen tikt. 3-0(54). Richting het einde van de wedstrijd creëert Nemelaer nog een paar dotten van kansen. De overwinning komt niet meer in gevaar maar er hadden nog wel een paar doelpunten bijgeschreven kunnen worden.

Zondag gaat Nemelaer bij 3e klasser DSC in Kerkdriel op bezoek voor een plaats in de volgende ronde van de beker. Op 3 november staat de uitwedstrijd bij CHC in Den Bosch op het programma.