Care Inn

Heerlijk al die stralende kindergezichtjes bij het diploma zwemmen in Moergestel


Zaterdag 5 oktober was het weer zover, de kinderen die in Moergestel in het zwembadje aan de Oisterwijkseweg hun zwemlessen volgen, konden hun kunstjes tonen tijdens het diplomazwemmen.

Het was werkelijk een feestelijk gebeuren: 20 nog kleine kinderen die uitgebreid aan de jury lieten zien welke vaardigheden ze weer hebben geleerd. En dat is per groep nogal verschillend. De B-kandidaatjes zijn met het behalen van het B-diploma hier klaar en kunnen overal in een diepe zwembad veilig zwemmen. Desgewenst kunnen zij elders verder gaan voor het C-diploma. De A-kandidaten hebben met het behalen van het A-diploma een eerste stap gezet, maar moeten nog verder voor het B- diploma. Voor de mini-A kandidaten was het enkel een oefening om te wennen aan het grote en diepe bad om zo mogelijk de volgende keer te mogen deelnemen aan het A-diploma. Alle 20 kinderen slaagden voor het voor hen bedoelde diploma. Proficiat.


Op de bovenste rij van links naar rechts met hun B diploma : Saar, Siem, Naud, Jip, Marijn en Chadi. Op de middelste rij met hun A diploma: Zoë, Suze, Sam, Elise, Lynn, Xavi, Hanna, Sue en Juul. Onderaan de kinderen met hun mini a diploma: Pleun, Dylan, Loet, Zomer en Mariah.