Care Inn

Heerlijke zondag met Modedag en Nova Festival


Afgelopen zondag werd in het Oisterwijkse centrum voor de eerste keer het Nova Festival georganiseerd, en tegelijk was er de jaarlijkse Modedag.

op een van de bankjes even rusten, en luisteren naar muziek (Foto: Leny van Schijndel)

Het minifestival Nova staat voor duurzame noviteiten; oplossingen voor een duurzaam leven. Bij de grote tent op De Lind in Oisterwijk werd leuke en nuttige informatie gegeven over een duurzaam leven. Zo waren er onder andere optredens van straatartiesten met pakkende namen: Trio-re-cyclists, Plastic (not so) Fantastic, Trotse rotsen en Nico de Kliko. In de grote tent stonden zo’n 25 kramen die allemaal te maken hebben met een van deze thema’s: Huis & tuin, Lifestyle, Eten & drinken en Circulair. Het Nova Festival is een vervolg op het eerdere Festival Futura; georganiseerd door de gemeente samen met organisaties en bedrijven die zich richten op duurzaamheid.

Modedag
Tegelijk was er in het centrum de jaarlijkse Modedag. Lokale winkeliers hadden hun deuren open, en toonden de nieuwste modetrends. Er was live muziek, en uiteraard lekker om op een van de terrassen neer te strijken. Een blauwe hemel met stralende zon hielp mee om er een heerlijke dag van te maken. De foto’s van onze vrijwilligers Leny en Annita laten zien dat dit gelukt is!

Klik hier voor de volledige fotoserie.

Met straattheater aandacht voor duurzaamheid (Foto: Annita Schepens).