Care Inn

Maand van de Geschiedenis: Lokale geschiedenisboeken met korting


In oktober, de Maand van de Geschiedenis, worden door lokale historici geschreven boeken van uitgeverij Het Kwartier van Oisterwijk en de Heemkundekring met korting aangeboden.

Enkele voorbeelden van de vele lokale geschiedenisboeken (Bron: Uitgeverij Het Kwartier van Oisterwijk)

Oktober is uitgeroepen tot ‘Maand van de geschiedenis’. Ons verleden staat dan extra in de belangstelling. Ontdek gisteren en begrijp vandaag. De maand staat bol van allerlei interessante activiteiten en initiatieven om het verleden onder de aandacht te brengen (klik). Heemkundekring De Kleine Meijerij en Stichting Het Kwartier van Oisterwijk sluiten hier graag bij aan. Zoek je verdieping achter de vele mooie verhalen en films, pak eens een historieboek ter hand. Omdat het belangrijk is dat onze rijke en zeer interessante historie ook wordt doorgegeven hebben zij daarom een bijzondere actie.

Alleen in deze maand oktober krijgt u op alle boeken van Heemkundekring De Kleine Meijerij en Stichting Het Kwartier van Oisterwijk maar liefst 20% korting. Laat deze kans niet voorbij gaan. Er zijn al meer dan veertig boeken uitgegeven over heel veel uiteenlopende onderwerpen. Publicaties over de Tweede Wereldoorlog, archeologie, dialect, struikelstenen, kerken, natuur, toneel en toerisme, muziekverenigingen en monumenten om maar een paar onderwerpen te noemen. U kunt ze inkijken in het Heemcentrum en vindt overzichten en nadere informatie via beide websites.

De aanbieding gelden voor bestellingen via de website van De Kleine Meijerij (klik), het Kwartier van Oisterwijk (klik) of direct gekocht in het Heemcentrum in het voormalig gemeentehuis te Haaren aan het Mgr. Bekkersplein 2.

 

De Maand van de Geschiedenis

In de gemeente Oisterwijk werken een aantal organisaties en vrijwilligers de gehele maand oktober mee aan de Maand van de Geschiedenis. Op Oisterwijknieuws.nl/geschiedenis treft u een overzicht van alle activiteiten en een keur aan historische informatie en video’s.