Care Inn

Nemelaer Haaren verliest van HVCH


Het was verre van hoogstaand voetbal wat de vele toeschouwers gepresenteerd werd. Na de leuke introductiemiddag van de Nemelaer-Mini’s bleek het team uit Heesch zeer effectief, de spaarzame kansen werden direct benut. Ondanks verwoede pogingen lukt het Nemelaer niet om een gaatje in de bres te slaan.

Nemelaer Haaren speelde op eigen veld.

Vorig jaar in de 4e divisie wist Nemelaer richting het einde van de competitie thuis met 3-1 van HVCH te winnen. Na een slechte voorbereiding hebben de gasten hun tactiek aangepast. Het is vooral aan hun tegenstanders om door hun degelijk blok tot kansen te komen. Nemelaer had daar vandaag veel moeite mee. Voor de bezoekers was het resultaat heilig. Onverwacht komen de gasten op voorsprong. Een onderschepping wordt direct diep gespeeld. V.d. Ven knalt de bal direct heel hoog voor het doel en Milan Raijmaekers tikt de bal binnen. 0-1(30). Nemelaer moet weer in de achtervolging. Het wordt sterker zonder grote kansen te creëren.

Na de pauze zet Nemelaer een tandje bij maar het lukt maar zeer sporadisch om echt gevaar te stichten. HVCH leunt comfortabel achterover in een compacte defensie. Een uittrap van de doelman wordt door de Nemelaer defensie niet goed verwerkt waardoor Stan vd Zanden vrij voor Rick Pijnenburg uit komt en hem ook weet te passeren. 0-2(78). Nemelaer probeert van alles maar is ook in de eindfase vaak niet gelukkig. De gasten slepen de overwinning uit het vuur en voor Nemelaer zijn de druiven zuur.

Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Sarto in Tilburg.

 

Vooraf de introductie van de Mini’s …