Care Inn

Oisterwijk griezelt met Halloween in de Pannenschuur


Oisterwijk Griezelt is een nieuw evenement, geheel gericht op Halloween.

Maak het zo spannend als je zelf wil (Foto: Lenie van Baal).

Op 27 oktober is het te doen in de wijk Pannenschuur. Alle bewoners van de wijk kunnen zich opgeven als griezeladres. Op deze avond kort voor Halloween gaan de kinderen langs de deur en delen de deelnemende inwoners snoep uit. De griezeladressen kunnen zo groot of klein uitpakken als ze zelf willen. Van een leuke pompoen bij de voordeur tot een compleet spookhuis in de voortuin.

Alle inschrijvingen worden op de website oisterwijkgriezelt.nl weergegeven op een kaart. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen adressen die geschikt zijn voor alle kinderen, en de engere adressen. Op die manier kan iedereen die langs de griezeladressen wandelt zelf een leuke route kiezen, passende bij de leeftijd van de kinderen.

Het evenement duurt van 18:00 tot 20:30 uur, waarbij tot 19:00 uur voor de kleinste kinderen bedoeld is. Tijdens het evenement mag iedereen deelnemen en de griezeladressen bezoeken. Inschrijven is niet nodig. Deelname is volledig gratis. Een kostuum of decoratie is optioneel. Als griezeladres heb je alleen een zak snoep nodig. Meer informatie en tips leest u op de website van de organisatie.