Care Inn

Oisterwijkse Oysters bij het Jeugdjournaal


De Benjamins Oysters uit Oisterwijk waren afgelopen week te zien op het landelijke Jeugdjournaal. Tijdens het jeugdjournaal van zaterdag 12 oktober 2024 werd een prachtige foto van de Benjamins van RFC Oisterwijk Oysters getoond. Dat wordt handtekeningen uitdelen op school!

Cubs winnen belangrijke wedstrijd

Te zien bij het jeugdjournaal (Bron: Oysters.nl)

Door Jens Kremers: Vandaag speelden we tegen Tilburg. Het was een spannende wedstrijd. We hebben gewonnen met 24-10. De meeste try’s hebben we in de eerste helft gescoord. De kicks gingen ook goed door de palen door Mathijs. We hebben goed gespeeld toch vond ik zelf de eerste helft beter gaan dan de tweede helft, want de tackles gingen niet heel goed in de tweede helft. We hebben toch met z’n allen een leuke en mooie wedstrijd gespeeld. Dit was voor nu even de laatste geplande wedstrijd de komende weken gaan we nog goed trainen dat we nog beter in de wedstrijden zijn die hopelijk snel weer volgen.

Junioren verliezen in Zeeland

Door Steijn Both: We moesten spelen tegen Oemoemenoe en Dordrecht in Middelburg. De wedstrijd ging best prima vond ik. We maakten goeie tackles en hebben echt allemaal ons best gedaan. Ik heb niet een favoriet moment. Ik vond de hele wedstrijd super leuk en iedereen heeft het goed gedaan. Ik zou op het tackelen trainen en verdedigen. De uitslag van de wedstrijd was 61-12.

Overige uitslagen van dit weekend

Zaterdag 12 oktober

Cubs Bowl: RFC Oisterwijk Oysters – RC Tilburg 24-10

Junioren Shield: Oemoemenoe/Dordt – Oysters/REL 61-12

Colts Plate: DIOK Leiden – RFC Oisterwijk Oysters 06-24

Senioren Ereklasse:; DIOK Leiden – RFC Oisterwijk Oysters 30-14

Zondag 13 oktober

Dames D2: Brabant Ladies – Rugbeez/Margrieten 22-29

4e Klasse Zuid: Tilburg/Octopus – Ducksters 12-36

2e Klasse Zuid: RFC Oisterwijk Oysters – LSRG 65-15