Care Inn

Rommelmarkt bij Scouting Moergestel


De speelgoed-, kinderkleding- en rommelmarkt bij Scouting Moergestel aan de Bosstraat is op zondag 27 oktober van 10.00 tot 13.00 uur.

Een lange rij bij de entree.

Zondag 27 oktober organiseert Scouting St. Jan Moergestel voor de 18e keer de vertrouwde speelgoed-, kinderkleding en rommelmarkt. De markt is volledig overdekt, in verenigingsgebouw Den Donk aan de Bosstraat in Moergestel. Het is een gezellige markt op een mooie en goed bereikbare plek, met veel bezoekers en een breed aanbod van speelgoed, kinderkleding en allerlei andere verrassende spullen.

Er is ruim gelegenheid om tweedehands speelgoed, kinderkleding of andere nog goed bruikbare spullen te verkopen. Je kunt daarvoor een tafel huren (€ 10 per stuk, ca 2 m2) of een eigen kledingrek gebruiken (€ 5). Aanmelden kan makkelijk en snel via het mailadres rommelmarkt.scouting@gmail.com met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en het aantal tafels en/of kledingrekken.

Heb je nog goed bruikbare spullen waar je wel vanaf wilt maar die je niet zelf wilt verkopen? Laat het ons dan even weten via rommelmarkt.scouting@gmail.com of 06-34539706. We komen de spullen dan gratis bij u ophalen. U kunt ze ook zelf afgeven bij ons scoutinggebouw op zaterdagmiddag 26 oktober tussen 13 en 15 uur.

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom bij verenigingsgebouw Den Donk, Bostraat 1a in Moergestel. De markt is van 10.00 tot 13.00 uur en is geheel overdekt, dus weersonafhankelijk. De entree is slechts € 1,50, voor kinderen tot 12 jaar gratis. Het is een mooie en gezellige plek met een breed aanbod van speelgoed, kinderkleding en allerlei andere spullen. De opbrengst van de markt komt volledig ten goede aan de scoutingvereniging. Zodat zij elke week mooie en uitdagende programma’s kunnen draaien voor de leden.