Care Inn

Tobroco Oisterwijk maakt er een feestje van


Tobroco vierde afgelopen weekend haar succesvolle groei. Op 28 en 29 september 2024 vonden de langverwachte open dagen van Tobroco plaats. ‘Ons’ Annita nam een kijkje!

Duizenden bezoekers kwamen naar de open dag van Tobroco (Foto: Annita Schepens)

Dit grootschalige evenement, dat slechts eens in de tien jaar wordt georganiseerd, trok duizenden bezoekers naar Oisterwijk. De reden voor deze open dagen was de viering van de enorme groei die het familiebedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Door de coronapandemie kon het 25-jarig jubileum in 2021 niet gevierd worden, maar het bedrijf wilde nu de gelegenheid aangrijpen om terug te blikken op 27 jaar aan indrukwekkende ontwikkeling.

Tobroco-Giant heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler en bedient inmiddels naast de agrarische sector ook de hoveniers- en de bouwsector. Het bedrijf staat bekend om zijn breed scala van ruim 40 modellen aan (tele)wielladers, Skidsteers en verreikers en heeft zijn assortiment de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid. In 2021 werd een nieuwe lijn van 26 verdichtingsmachines toegevoegd en inmiddels heeft het bedrijf meer dan 650 verschillende aanbouwdelen in het programma. De open dagen boden een perfecte gelegenheid om de indrukwekkende groei van Tobroco te laten zien.

Tobroco maakt er een feestje van! (Foto: Annita Schepens)

Tijdens het evenement had Tobroco flink uitgepakt om de bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Zo stond er een prachtig reuzenrad dat bezoekers de kans gaf om de parel van Brabant van grote hoogte te bewonderen. Daarnaast waren er spectaculaire live demonstraties van de machines op het demoterrein bij het Experience Center. In de showroom van het Experience Center werd de nieuwe fanshop geopend, waar liefhebbers Tobroco-merchandise het hele jaar door aan kunnen schaffen.

Voor de jongere belangstellenden waren er tal van activiteiten, waaronder een schminkstand. De open dagen werden extra speciaal gemaakt door de aanwezigheid van de bekende YouTuber en vlogger Master Milo, die met zijn indrukwekkende Volvo BV202 voertuig de hindernissen op het demoterrein, gecreëerd door GIANTS, wist te trotseren. Bezoekers kregen ook de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de fabriek van Tobroco. Onder het genot van een frietje konden de aanwezigen ontspannen en genieten van alles wat er te beleven viel tijdens deze feestelijke dagen.

Tobroco kijkt terug op een zeer succesvol evenement en wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf.

Bekijk hier de volledige fotoserie van Tobroco Open Dagen