Care Inn

Informatiepleinen in wijkcentra Oisterwijk


Sinds januari is er in de Place to Bieb in Den Domp een Informatieplein. Er kom ook een Informatieplein in De Waterhoef en het Westend.

Voor vragen over zorg, welzijn, digitale vaardigheden, buurtactiviteiten, wonen en/of over de gemeente kan je terecht bij het Informatieplein.

Verschillende organisaties zitten hier bij elkaar om vragen te beantwoorden over zorg, welzijn, digitale vaardigheden, buurtactiviteiten, wonen en/of over de gemeente.

Er bleek ook in de wijken in Oisterwijk behoefte aan zo’n inloopmoment. Vandaar dat het Informatieplein na de zomervakantie op verschillende locaties ingezet gaat worden en met meerdere partners. Om een goede verdeling te kunnen maken, worden de informatiepleinen per locatie 2-wekelijks ingezet. De toegang is gratis en je bent er ook welkom voor een kopje koffie of om andere mensen te ontmoeten.

Deelnemers

De wijkregisseur van de gemeente, ContourdeTwern en de Bibliotheek zijn vaste partners bij het Informatieplein. Daarnaast zijn er andere partners die aansluiten zoals hieronder weergegeven.

 

Waar en wanneer?

Op maandagen:

Place to Bieb, Den Domp, Haaren van 09.30 – 10.30 uur. Hier sluit ook Loket Wegwijs aan.

Wijkcentrum Waterhoef van 14.00 – 15.00 uur. Hier sluiten ook Leystromen en het Kiemuur aan.

Aug. Sept. Okt Nov. Dec.
26 9, 23 7, 21 4, 18 2, 16

Op woensdagen:

Wijkcentrum de Coppele, van 9.30 – 10.30 uur. Hier sluit ook Leystromen aan.

Aug. Sept. Okt Nov. Dec.
21 4, 18 2, 16, 30 13, 27 11