Care Inn

Rugby Oysters Oisterwijk bedankt trainer


In de zomervakantie hebben de Oysters afscheid genomen van hun trainer; niet zonder hem uitgebreid te bedanken en veel succes te wensen bij de nieuwe uitdagingen.

Voorzitter bedankt vertrekkende trainer (Bron: Oysters.nl)

Tijdens een speciaal voor Johan georganiseerde afscheidsreceptie heeft voorzitter Caspar Jansen nog een benadrukt hoe prettig de samenwerking tussen trainer en club geweest is. In een, ondanks de vakantie, redelijk goed gevuld clubhuis richtte Johan ook nog even het woord tot de aanwezigen. Johan bedankte iedereen voor de kansen die hij en Mieke gekregen hebben, de gastvrijheid die ze hebben mogen ontvangen. Johan kreeg van voorzitter Caspar Jansen nog een fijn cadeau, een geheel verzorgde dag met zijn drietjes naar een mooie dierentuin in de buurt van de toekomstige woonplaats.

Nieuw bestuurslid
Roel Timmermans is tijdens de afgelopen ALV voorgesteld als nieuw bestuurslid. Roel is geen onbekende bij de Oysters. Hij nam met veel verve de TBM taken van Sebasitaan Brandwijk over en speelde ook een adviserende rol bij het tot stand komen van het praatstuk “Oysters verhuizing”. Roel heeft twee zonen bij de club, die bij de Junioren en de Mini’s spelen. Zelf heeft hij in het verleden ook rugby gespeeld, maar daar zijn geen beelden van. Het bestuur dat tijdens de ALV een bredere aanpak met meer handjes voorstaat, presenteerde dus het zesde bestuurslid. Op termijn zal dit aantal ook naar zeven personen groeien. Roel gaat als aandachtsgebied de “jeugd” aansturen. Hij heeft tijdens de ALV aangegeven ontzettend veel zin te hebben in de klus en niet kan wachten om aan de slag te gaan.