Care Inn

Trinitas organiseert wedstrijd en loterij voor stichting 113 met Willem II


In herinnering aan speler Mike van Breda, organiseert Trinitas Oisterwijk een wedstrijd met aansluitend een loterij en muziek met aandacht en inzameling voor Stichting 113.

Op zaterdag 31 augustus vindt op de velden van V.V. Trinitas-Oisterwijk om 16.00 uur een memorial-wedstrijd plaats tussen Oud Willem II en Team Mike. Het doel van deze wedstrijd en de aansluitende avond is om extra aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Stichting 113, een landelijke organisatie voor zelfmoordpreventie.

Mike

Mike van Breda, op de foto links in het witte shirt (Bron: Trinitas Oisterwijk)

In de zomer van 2019 benam  Mike van Breda zich op 35-jarige leeftijd van het leven. Hij was voorheen speler bij RKSV Oisterwijk, een van de fusieclubs van het huidige Trinitas. Zijn ouders Cor en Lizette organiseren nu, vijf jaar na dato, met enkele vrienden deze wedstrijd. Na afloop vinden in de kantine enkele optredens plaats met Nederlandstalige muziek.

De entree voor de wedstrijd en aansluitende avond is gratis. Na de wedstrijd is er in de kantine een loterij. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting 113. Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide.

Heb je hulp nodig, of maak je je zorgen om iemand? Bel 0800-0113 of klik hier voor meer informatie over de stichting 113.