Care Inn

Nemelaer Haaren beste in de bekerpoule en door naar volgende ronde

Nemelaer Haaren is de bekerpoule gestart op 1 september met een thuiswedstrijd tegen Zwaluw VFC (2e klasse). Deze eindigde met een stand van 1-1 die al in de 1e helft op het scorebord kwam. Tommy Krete scoorde voor de gasten door bij de 1e paal binnen te tikken de 0-1(12) en Stijn van Beers tikt later een voorzet van Joeri Vugts van dichtbij binnen. 1-1(30). In de 2e helft creëerden beide teams nog enkele kansen maar de ruststand werd ook de eindstand.

Nemelaer Haaren gaat door naar de volgende ronde…

Voor de 2e wedstrijd moest Nemelaer op bezoek bij 2e klasser SvSSS in Udenhout. Nemelaer bleek een maatje te groot. Luuk Vermeer tikt uit een rebound van dichtbij binnen na een inzet van Sander vd Wiel. 0-1(12). Joeri Vugts schiet via een verdediger de volgende binnen. 0-2(26). Pieter Vugts onderschept vervolgens een opbouw, lanceert Joeri die de bal klaar legt voor Giel vd Ven die de bal binnen kan schuiven. 0-3(38). Kort voor de pauze eindigt een mooie aanval bij Sander die breed legt op Dirk Jansen waarop Dirk knap kan scoren. 0-4(45). De wedstrijd leek beslist alhoewel de gastheer zich niet naar de slachtbank liet leiden. In een tegenstoot werd een ere treffer geforceerd. 1-4(55). In een mindere 2e helft wist Nemelaer nog wel een paar grote kansen te creëren, echter kon het de score niet verder uitbreiden. Eindstand 1-4.

In de laatste wedstrijd moest een punt gehaald worden in Eersel bij 1e klasser EFC. Na een half uur spelen kreeg Nemelaer meer vat op de tegenstander die ondanks een sterke fase niet in staat waren om dit om te zetten in mogelijkheden om de score te openen. In de 2e helft wordt Nemelaer sterker en creëert ook een paar goede kansen om de score te openen. Uiteindelijk is het raak als Joeri Vugts voor de doelman wordt gezet door een mooie assist van Dirk Jansen. Joeri knalt beheerst binnen. 0-1(80).

Door de overwinning wordt Nemelaer winnaar van de poule en gaat het samen met Zwaluw door naar de volgende ronde van de beker.

Zaterdag om 17:00 start de competitie als de zaterdag amateurs van Roda Boys/Bommelerwaard op bezoek komen bij Nemelaer!