Care Inn

Gemeente Oisterwijk: Uitvoering groot onderhoud asfalt Bedrijfsweg Sprendlingenstraat


​Vanaf 27 september voeren we groot onderhoud uit aan het asfalt op de Bedrijfsweg en Sprendlingenstraat.

 

Bron: Gemeente Oisterwijk)

Wat gaan we doen?

De bovenlaag van het asfalt is versleten. We vervangen daarom de deklaag. Ook worden de putten die in de weg zitten voorzien van een nieuwe afdekking en voeren we enkele kleine straatwerkzaamheden uit. Ook profileren we opnieuw de bermen en brengen we nieuwe markering aan.

Wanneer gaan we dit doen?

We zorgen ervoor dat het verkeer zo min mogelijk gestremd is. In de avond en nacht van vrijdag 27 september doen we de voorbereidingen. Vanaf maandag 30 september tot vrijdag 4 oktober en maandag 7 oktober werken we elke nacht. Sommige werkzaamheden zijn weersafhankelijk. De planning gaat uit van ‘werkbaar’ weer.

Weg dicht

De Bedrijfsweg, deel van de Sprendlingenstraat tussen de Bedrijfsweg en Ambachtstraat is in die periode dicht voor alle autoverkeer tussen 19.00 uur en 07.00 uur. Ook zijn de rotondes Pannenschuurlaan en Sprendlingenstraat en aansluitende zijstraten rond die tijd dicht. Lokaal verkeer leiden we om. Het verkeer dat via de N65 de Pannenschuurlaan op rijdt wordt via een tijdelijke voorziening om de rotonde heen geleid.

Kaart

Op de bijgevoegde kaart geven we in het geel het globale werkgebied aan: Bedrijfsweg en Sprendlingenstraat.

Bron: Gemeente Oisterwijk ​

Meer politiek- en gemeentenieuws

Bovenstaande bericht is door de gemeente geplaatst op hun website. Oisterwijk Nieuws verspreid deze berichten automatisch, om u op de hoogte te houden van gemeentelijke persberichten.

Meer politiek- en gemeentenieuws leest u in het thema Gemeente (klik!)