Care Inn

Bijzondere leden geëerd bij Hockeyclub HOCO


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen donderdag heeft Mixed Hockeyclub HOCO een aantal bijzondere leden in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet en toewijding.

Dre-R Trofee

De leden werden met waardering toegesproken (Bron: Hoco).

De jaarlijkse Dre-R trofee, uitgereikt aan een vrijwilliger die veel voor de club betekent, ging dit jaar naar Debby Overbeek. Debby is de drijvende kracht achter de barcommissie en houdt zich bezig met de inkoop, het openen en sluiten van de bar, én het netjes houden ervan.

Leden van Verdienste

  • Peter Willem Burgmans, huidig voorzitter, al zes jaar lang een rots in de branding en altijd bereid om gaten te dichten waar nodig.
  • Dirk Hofland, met zijn indrukwekkende 50 jaar als hockeyer, waarvan 30 jaar bij HOCO in het veteranenteam en het DDW-team, en daarvoor 20 jaar bij Tilburg.

Ereleden

  • Marie-Claire Embregts, jarenlang actief in diverse commissies zoals de minioren-, junioren- en arbitragecommissie. Ze stopt met haar commissiewerk, maar gelukkig blijft ze nog actief als scheidsrechter.
  • Laura van Kempen, actief geweest in vele commissies, waaronder de sponsor-, junioren-, kas- en seniorencommissie, en bekend om haar inzet bij de Grote Clubactie en Ladies Night. Recent was ze ook het wedstrijdsecretariaat.
  • Peter Thoolen, 50 jaar trouw lid van HOCO, actief geweest in de seniorencommissie, manager van Heren 1, en sponsor-liaison.

Nieuwe Award
Dit jaar is er ook een nieuwe award uitgereikt aan vijf jongvolwassenen die veel voor de club betekenen, met taken zoals coachen, training geven, scheidsrechters indelen en het ondersteunen van de seniorencommissie. De trotse ontvangers zijn: Pommeline van der KolkHilde EmbregtsJoep WoutersWillem de Laat, en Maria Kaloudis.

HOCO is trots op al haar leden die zich op zoveel manieren inzetten voor de club!