Care Inn

Aletta van der Veen volgt Danielle Robijns op als griffier gemeente Oisterwijk


Per 1 december wordt Aletta van der Veen de nieuwe raadsgriffier van de gemeente Oisterwijk.

Griffier Danielle Robijns nam afgelopen maand afscheid.

Van der Veen volgt Daniëlle Robijns op, die de gemeente op 1 oktober heeft verlaten.

Van der Veen is inmiddels een vertrouwd gezicht voor de raad; sinds 1,5 jaar werkt zij als raadsadviseur op de griffie. Met een achtergrond als wethouder en daarvoor als raadslid in de gemeente Gilze en Rijen, heeft Van der Veen een brede ervaring opgedaan aan de ‘andere kant van de tafel’. Het geeft haar een waardevol perspectief op de werking van de gemeenteraad, wat haar bij uitstek geschikt maakt om deze nieuwe uitdaging met succes aan te gaan.

Aletta van der Veen (Bron: Gemeente Oisterwijk)

Een verbinder met visie
De voorzitter van de werkgeverscommissie, Sharon Kroon, spreekt vol vertrouwen over de aanstelling. “We zijn blij dat we iemand met zoveel enthousiasme en ervaring mogen verwelkomen als onze nieuwe griffier. Aletta van der Veen heeft in de korte tijd dat ze werkzaam is in Oisterwijk laten zien sterk betrokken te zijn bij onze gemeente en de gemeenteraad. Door haar jarenlange ervaring in zowel politieke als bestuurlijke functies, brengt zij een unieke combinatie van kennis, empathie en daadkracht mee”.

Van der Veen is enorm blij met het vertrouwen van de raad. “Deze gemeente kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijntjes. Daar voel ik me bij thuis. Ik kijk er naar uit om samen met het fijne griffieteam verder te bouwen aan een sterke en transparante raad”.