Care Inn

Pas op voor illegale collectanten in aanloop naar het decemberfeest


Helaas komt het voor, dat onverlaten zich voordoen als collectant voor het aankomende kinderfeest. Trap er niet in, ben voorzichtig, en bij twijfel niet doen!

Enkele van de Pieten die we in Oisterwijk jaarlijks mogen ontvangen.

De Stichting Oh kom maar eens kijken (klik) heeft deze week een oproep gedaan voor een donatie, en zij doen dat alleen via het rekeningnummer dat op hun website staat, en ook hier (klik) is vermeld. Het geld is nodig voor hulp aan minima, zodat alle kinderen van het feest kunnen genieten.

Ook is er een collecte voor het comité dat de Sint ieder jaar helpt bij de intocht, de ontvangst in Tiliander en op scholen in Oisterwijk. Deze vrijwilligers komen wel langs de deuren, altijd na de intocht. Zij hebben een legitimatie en een collectebus met de sticker van de stichting erop. Men kan ook een barcode op de bus scannen. Tevens hebben de collectanten kaartjes bij zich voor de voorstellingen op 30 november en 1 december. 01-12. Uw donatie is vrijblijvend; de kaartjes zijn gratis!

Mocht u desondanks twijfelen, dan kunt u ook hier beter zelf geld overmaken naar het rekeningnummer van deze organisatie: NL 41 RABO 0138 9600 62 t.n.v. Stichting St. Nicolaas Oisterwijk. Of kijk voor meer informatie op de website Sinterklaasinoisterwijk.nl